Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mosaic Online-Patocska Olivér: Ismeretséggel az árvákért

2014.08.19

 

Az egykori Felvonulási tér homokórájának árnyékéban száznál is több rajongó gyűlt össze az énekessel karöltve, hogy személyes tárgyaikat átadhassák jótékony célokra. – Olivér elmondása szerint, „az esemény fő motivációja nem a vele való találkozás és a közös fotókészítés, hanem a jót tenni akarás és a vágyakozás arra, hogy a hátrányos helyzetű személyeken segítsünk.” Az énekes hangsúlyozta, hogy a rajongók nem csak egy tárgyat, hanem a saját múltjukból, az életük egy részét adták át a rászorulóknak, aminek a súlyát a fiatalabb rajongók talán át sem érzik. Továbbá megemlítette, hogy „sztárság” és a havi biztos kereset mellett fontosabb dolgok is vannak az életben. „Az ismertség jóra való felhasználása a legfontosabb!” – mondta Patocska Olivér.

bytheway3.jpg

 

Az ajándéktárgyakat a FICE (International Federation of Educative Communities) magyarországi egyesülete vette át. Megtudtuk, hogy az adományok a nevelőotthonban és a nevelő szülőknél tartózkodó gyerekek tulajdonába kerülnek 2014. Szeptember 6-án, egy zenés rendezvény keretein belül, amellyel az egyesület egyben a háláját is kifejezi a híresség felé.

oliver.jpg

Információnk szerint FICE egyesület egyik raktárhelyisége teljesen megtelt a több száz ajándékkal, melyek között ruhák, kiegészítők, játékok és különböző édességek is szerepelnek.

Tóth Attila

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.